Ideén bag stentæpperne

– opstod ved en tilfældig opdagelse

Jeg var hos min veninde Birthe Hansen for at få healing. Her kunne jeg ikke rigtig finde ro og falde ned i madrassen, følte jeg svævede. Bad hende derfor om at finde alle hendes tunge tæpper. Dette gav en form for ro og fornemmelse af at kroppen gav slip. Da healingen var færdig, og jeg rejste mig op fra briksen, sagde jeg nu skal jeg hjem og lave stentæpper! Det var starten.

Det har været en mega spændende rejse at lave tæpperne og så få dem ud i min egen klinik. Her har jeg fået en masse feedback til at arbejde videre med, fra mine kunder og behandler venner.

Endvidere brugte jeg min mor i samme forbindelse (hun havde Parkinson og var dement). Hun testede noget af det første jeg lavede, her fandt jeg ud af at det var nødvendigt at bruge vat tæpper, da hun ellers vred stenene løs i tæppet.

Jeg er også gennem tiden kommet frem til at vægten af stentæpperne er nødt til at være vidt forskelligt, da vi mennesker ikke er ens. Nogle har brug for meget tyngde, andre kan nøjes med mindre, for at finde roen i kroppen.

Jeg gør derfor meget ud af at folk skal selv mærke hvad der fungere for dem. Tyngden på tæpperne, grundet at stenene virkeligt skal omfavne folk, er det derfor vigtigt at stenene, ligger så de ikke genere og at der er balance i placeringen.

Tæpperne er unikke, da sten er natur og ingen sten er ens, derved er det med til at gøre tæpperne så specielle og forskellige.

Tæpperne har heller ikke den samme funktion for alle, nogle sover med dem, andre bruger dem på arbejdet, når de skal læse, til meditation, til at side på, nogle især børn bruger dem gerne til at ligge på når de spiller, til spise situationer. Ved stress og depression.

Helle Kjærsig • Stentæpper & Behandler • Mølholmvej 7 • 7280 Sønder Felding • Telefon: 20 88 59 81 • fyshelle@outlook.dk