Find roen i dig selv

– brug et af mine unikke stentæpper og mærk straks den beroligende effekt

Et stentæppe er fantastisk til at give ro i kroppen. Det giver fornemmelse af at her er jeg nu. Kroppen bliver derved berørt hele vejen rundt, f eks. hvis man ligger ned. Det giver kroppen mulighed for at give slip. De omfavner kroppen /afgrænser kroppen på en utrolig behagelig og nænsom måde.

Priser på stentæpper, sjal, muffer og kraver

– med runde, sandslebne strandsten

Jeg fremstiller både tæpper, sjal og muffer med strandsten. Se udvalg og størrelser herunder. Ring endelig hvis du har andre ønsker til størrelse og mulig udformning.

Stentæpper

200 x 140 cm kr. 2800,-
Vægt: fra 8 til 14 kg

140 x 100 cm kr. 1400
Vægt: fra 4 til 10 kg

100 x 70 cm kr. 850
Vægt: fra 2 til 7 kg

70 x 50 cm kr. 525,-
Vægt: fra 1,5 til 6 kg

35 x 48 cm kr. 325,-
Vægt: fra 0,8 til 2 kg

Sjal og muffer

Sjal kr. 1050,-
Vægt: fra 2 til 4 kg

Muffe kr. 900,-
Vægt: fra 3 til 4 kg

Kraver

Stor krave kr. 575,-

Lille krave kr. 375,-

Stentæppe

På billedet herover kan du se hvordan jeg placerer flade, runde strandsten mellem to bløde vattæpper. Efterfølgende bliver hver eneste sten syet ind i sin egen lille lomme mellem de to tæpper. Derfor rasler tæppet ikke når det bruges og vægten er ligeligt fordelt over hele tæppet. Jeg bruger selv tæppet, når jeg er overanstrengt efter sport. Så stopper kroppen med at tonse afsted. Det kan også anbefales i forbindelse med meditationer, hvor hovedet ikke vil slippe kontrollen.

Brugere af mine stentæpper siger

“Efter at have brugt tæppet fornemmer jeg en bedre balance i kroppen”.

“Tryghed og sikkerhed – og en bedre fornemmelse af klarhed i hovedet”.

“Det er mit næstbedste køb – lige efter min Harley Davidson”

“Det føles som at komme hjem, når jeg tager tæppet på og mærker tyngden”

Nogle af mine kunder har brugt tæppet efter operation, hvor der er blevet pustet luft ind i kroppen. Tyngden fra tæppet har kunnet fjerne smerten og derved givet både lindring og ro.

Kan man bruge tæpperne til børn?

Ja, helt sikkert. Børn bliver ofte salige ved brug af tæppet, eller falder i dyb søvn. Andre børn finder en ro, når tæppes bruges f eks. ved bilkørsel, eller i barnevognen.

På en skole, hvor børnene har afprøvet tæpperne, siger børnene:

“Det kilder i ben og fødder”

“Afslappende at sidde på”

“Det gir’ mig ro – og hjælper mig, hvis jeg er ked af det”

En unik brugsgenstand – ikke to er ens

Mine stentæpper er unikke – ikke to er ens – hverken i udseende eller vægt. Tæpperne er gode til at give ro og øget velvære til demente, gigtplagede, eller hvis du har smerter. Tæpperne kan også hjælpe dig, hvis du lider af søvnløshed eller generel kropsuro.

Materialebrug

Tæpperne fremstilles af bløde vattæpper med flade, runde strandsten syet ind i lommer. Tæpperne findes i forskellige størrelser og vægtklasser.

Er du ikke til et tæppe, har jeg andre muligheder

Nogle synes et stentæppe er for klodset og har måske mere brug for noget mindre. Derfor fremstiller jeg også sjal, ponchoer eller muffer med strandsten.

Kontakt mig endelig

– hvis du er interesseret i at høre mere om stentæpperne, eller måske gerne vil komme forbi og prøve mine forskellige typer af stentæpper. Det anbefaler jeg, da det er vigtigt at finde præcis den model og den vægt som lige netop giver dig den gode ro.

Kontakt mig endelig, hvis du er interesseret i at høre mere om – eller måske komme forbi og prøve – forskellige typer. For at finde en model og en vægt som lige netop giver dig den gode ro.

Du kan træffe mig på telefon 20 88 59 81, tager jeg ikke telefonen så skriv endelig en SMS og jeg ringer dig op så snart det er muligt.

Kærlig hilsen
Helle Kjærsig,
Behandler

Mølholmvej 7
7280 Sønder Felding
Telefon: 20 88 59 81

fyshelle@outlook.dk

Ideén bag stentæpperne

– opstod ved en tilfældig opdagelse

Jeg var hos min veninde Birthe Hansen for at få healing. Her kunne jeg ikke rigtig finde ro og falde ned i madrassen. Jeg følte, at jeg svævede. Jeg bad hende derfor om at finde alle hendes tunge tæpper. Dette gav en form for ro og fornemmelse af, at kroppen gav slip. Da healingen var færdig, og jeg rejste mig op fra briksen, sagde jeg: “nu skal jeg hjem og lave stentæpper!”

Det har været en spændende rejse at lave tæpperne og få dem ud i min egen klinik. Her har jeg fået en masse feedback til at arbejde videre med.

Endvidere brugte jeg min mor i samme forbindelse (hun havde Parkinson og var dement). Hun testede noget af det første jeg lavede. Her fandt jeg ud af, at det var nødvendigt at bruge vattæpper, da hun ellers vred stenene løs i tæppet.

Jeg er gennem tiden kommet frem til at vægten af stentæpperne er nødt til at være vidt forskelligt, da vi mennesker ikke er ens. Nogle har brug for meget tyngde, andre kan nøjes med mindre, for at finde roen i kroppen.

Helle Kjærsig • Stentæpper & Behandler • Mølholmvej 7 • 7280 Sønder Felding • Telefon: 20 88 59 81 • fyshelle@outlook.dk